bronopstelling

bekijk jezelf eens op een andere manier

De bron zichtbaar

Het gaat je prima af in het leven maar je hebt het idee dat er meer uit te halen valt. Je loopt vaker tegen dezelfde soort zaken aan en je wilt weten hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je hebt behoefte aan nieuwe inzichten en ideeën. Herken je jezelf hierin? Of heb je andere punten waar je antwoord op wilt of waarmee je aan de slag wilt gaan?

Tijdens een bronopstelling krijg je direct inzichten zonder lange verhalen en oordelen. Net als de natuur kent ons systeem onzichtbare “wetmatigheden” waarvan wij ons vaak niet bewust zijn. In het “systemisch werk” gaan we aan de slag met deze innerlijke samenvattingen waarvan wij ons niet altijd bewust zijn. Door een bronopstelling wordt de situatie op een duidelijke manier al gauw inzichtelijk gemaakt.

Een bronopstelling is vergelijkbaar met een tafelopstelling alleen wordt er gewerkt met 4 belangrijke bronnen of thema’s in je leven. Dit kan zijn, huidige gezin, gezin van herkomst, werk en vrienden of gezondheid, familie, vrienden en ontspanning. Door deze 4 belangrijke bronnen op tafel inzichtelijk te maken zal je ervaren dat het een verbonden is met het ander. Als er in de ene bron iets veranderd zal dat ook verandering in de andere bron teweeg brengen.

Na een opstelling vallen de ervaringen die je binnen de opstelling hebt opgedaan al gauw op zijn plek. En daarmee kunnen veranderingen ontstaan binnen jouw leven. En dat gebeurt gewoon vanzelf.

Bronopstelling

Bronopstelling is een gesprek van ca. 1,5 uur.

Locatie: Zeedistel 8, Egmond-Binnen
Kosten: €55,00 per bronopstelling

Afspraak maken?