In gesprek

soms zijn er maar weinig woorden nodig om verder te komen

Een goed gesprek geeft duidelijkheid

Voel jij je wel eens anders? Anders dan andere mensen? En heb je het gevoel dat je niet altijd begrepen wordt omdat je je misschien anders voelt? Dan zit je hier goed! Anders zijn is juist goed en hoe mooi dat jij je er bewust van bent! De zoektocht naar jezelf gaat misschien met ups & downs, maar is hier gestart.

Je wilt dat er iets verandert, of je hebt een oplossing nodig. Misschien wil je ergens mee om leren gaan, maar weet niet hoe. In gesprek ga je samen met mij op zoek naar wat er speelt. Wellicht sta je voor een grote verandering, een keuze of een groot verlies in je leven en heb je behoefte aan een oor, een gesprekspartner of een spiegel. En misschien heb jij alles wel gewoon heel mooi voor elkaar maar ontbreekt er toch iets. Je verlangt naar meer vervulling of de volgende stap in je persoonlijke groei.

“Je mag zijn wie je bent

Je kan en mag zijn wie je bent omdat je precies goed bent zoals je bent. En het praat wel zo makkelijk als je kan zijn wie je bent. Tijdens ons gesprek luister ik aandachtig naar jou, stel ik vragen en ben ik helemaal bij je aanwezig. Daardoor voel je je al gauw gehoord, gezien en gesteund. Onze gesprekken leveren veel inzichten op, want ik laat je uit het bekende rondje van je eigen gedachten komen. Wat vast was komen te zitten kan weer gaan stromen, zodat je zelf weer stappen kunt zetten. Samen kijken we naar wat die stappen zouden kunnen zijn.

Voor iedere situatie een passende gespreksvorm

Soms zijn er maar weinig woorden nodig om verder te komen. Of heb je juist wat meer woorden nodig om duidelijk te krijgen waar je staat, wat je ervaart of waar je naar toe wilt gaan. In alle gevallen en in iedere gespreksvorm zal ik je bijstaan tijdens een openhartig en laagdrempelig gesprek. Mijn werkwijze is met respect voor ieder zijn verhaal, vrij direct, nuchter, eerlijk, recht door zee en af en toe aan de boomschuddend. Deze werkwijze opent je ogen voor datgene wat je nog niet zag maar allang voor je voeten ligt, wat allang in je zit. Soms heb je alleen iemand nodig om je dat te kunnen laten (in)zien.

Een 1 op 1 gesprek

Eén op één, ontspannen aan de hoge tafel.. Een boom ‘opzetten’ en datgene wat je kwijt wilt ook kwijt kunnen. Met het doel dat je (weer) blij en opgelucht bent, dat hetgeen je dwars zat kwijt bent en weer met nieuwe ideeën & mogelijkheden de deur uitstapt zodat je verder kan. En dat zonder een heel traject, maar wel de opluchting ervaren omdat hetgeen waar je tegenaan liep snel hebt kunnen delen.

Sparren of snel schakelen

Loop je vast, wil je je verhaal kwijt of snel overzicht? Je kunt mij bellen of Whatsappen om te sparren en snel te schakelen, zodat je weer snel verder kunt.

Al wandelend in gesprek komen

Wil je je hoofd leeg maken en sparren? Dan is een wandelcoachgesprek een juiste keuze. Ik neem je mee naar buiten, naar duin of het strand. Want door te wandelen in de natuur, komen gedachten en gevoelens ook letterlijk in beweging. Je bent er even uit zodat je ook makkelijker afstand neemt van je dagelijkse ding. Hierdoor krijg je meer rust en ruimte in je hoofd wat tevens van invloed is op je concentratie en je denken. Daarnaast is naar buiten gaan ook vrijuit praten, omdat je niet recht in iemands ogen hoeft te kijken.

 

Afspraak maken?

Je kunt met mij de volgende gesprekken aangaan:

Eén op één gesprek

Een-op-Een is een gesprek van ca. 1 uur.

Locatie: Zeedistel 8, Egmond-Binnen
Kosten: €35,- per gesprek

Sparringsmaatje

Dit soort gesprekken zijn vaak ad hoc gesprekken van max. 30 minuten.

Telefonisch of per Whatsapp
Kosten: € 20,- per gesprek

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een gesprek van ca 1 uur.

Locatie: Egmond, Bergen of Castricum in duin of op strand
Kosten: €40,- per gesprek