Familieopstelling

Laden Evenementen

Waar sta jij?
In vrijwel alle situaties waar je op dit moment tegenaan loopt is een familieopstelling behulpzaam. Deze opstelling laat namelijk glashelder zien waar jij in deze opstelling staat en wat datgene is waar je nu tegenaan loopt of door wordt veroorzaakt.

Hoe kijk jij tegen jouw systeem aan? En met systeem bedoelen we bijvoorbeeld je gezin van herkomst (ouders, broers en zussen), je huidige gezin, vriendenkring, werk enzovoorts. Waar sta jij? Neem jij je eigen plek in? Ken je de kreet: dat doe ik altijd zo want dat heb ik van huis uit meegekregen? Gebruik je nog steeds die patronen die je van huis uit mee hebt gekregen? Patronen die niet meer helpend voor je zijn maar die je bewust of onbewust nog wel gebruikt? En hoe is het voor jou om dezelfde situatie vanuit een heel andere hoek te bekijken? Dit kan je doen door middel van familieopstellingen met representanten.

De representant
Iedereen kan in principe representant zijn. Als representant ben je behulpzaam om een ander inzicht te geven in zijn of haar vraagstuk. Het grote voordeel als je als representant wordt opgesteld is dat je ook zelf een bijzondere ervaring met mooie inzichten gaat krijgen in je eigen systeem. En je hoeft er niets voor geleerd te hebben of bepaalde vaardigheden te hebben, het gaat gewoon vanzelf. Daar zal in het begin van de ochtend ook nog aandacht aan besteed worden zodat iedereen zich op z’n gemak voelt.

Kosten
De bijdrage voor een eigen opstelling is € 45,00. Wil je geen eigen opstelling/ vraagstuk inbrengen maar als representant deelnemen is de bijdrage € 17,50. Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd.

Meld je snel aan voor deze super leerzame interessante ochtend met gelijkgestemden! Aanmelden kan via: contact@margrethoutenbos.nl of bel (of stuur een WhatsApp) naar: 06-23204544.

Meer informatie over opstellingen of voor het maken van een 1-op-1 afspraak , ga naar:
https://www.margrethoutenbos.nl/familieopstelling.

Warme groet,
Margret

 

Deel gerust dit verhaal!

Ga naar de bovenkant